De 16 werkdagen challenge

Soms is het prettig om gezamenlijk aan iets te beginnen met een kop en een staart. Om van daaruit mogelijk te starten met iets nieuws. 

 

De 16 Werkdagen Challenge is daar bij uitstek geschikt voor. 

 

Gedurende 16 werkdagen krijgen de deelnemers elke dag een eenvoudige opdracht op het gebied van voeding, beweging of ontspanning. Het zijn haalbare opdrachten die thuis of op kantoor gedaan kunnen worden.  De opdrachten kunnen zowel gezamenlijk gedaan worden, als in de gezamenlijkheid alleen. Ideaal dus in een situatie van nu waarbij er veel thuisgewerkt wordt. 

 

Waarom 16 dagen? Dag 1 is eigenlijk dag 0 en bestaat uit een eenvoudige 0-meting. Dag 16 is een afsluitende dag met een nieuwe meting. En daar tussenin 14 leuke opdrachten om je te prikkelen uit je dagelijkse routine te stappen.

 

Begin de dag samen en stapelgezond met bijvoorbeeld een korte workout voorafgaand de dagelijkse online meeting. Leuk, verbindend én gezond!

Ervaring deelnemer

Samengevat vond ik het een leuke Challenge! Je maakt het persoonlijk door alle vragen die er zijn te beantwoorden. Als deelnemer voel je jouw flexibiliteit en weet je daardoor dat de Challenge eventueel aangepast kan worden naar behoeftes vanuit de groep. De opdrachten zijn uitdagend maar goed te doen. De uitleg is helder en je hebt geen bijzondere materialen nodig, dat houdt het laagdrempelig. De theoretische kant vond ik interessant. Ik zou zeggen, ga vooral zo door, ik zou het zeker anderen aanraden!

 

Esther - Fietskoeriers Apeldoorn