Particulieren

Stapelgezond richt zich op een gezonde leefstijl waardoor je je gezond en vitaal voelt. 

 

Wij focussen ons liever op een gezonde leefstijl en het veranderen er naar toe, dan dat bijvoorbeeld gewichtsverlies zelf het doel is. Dat dit een gevolg is van een gezonde leefstijl is dan logisch. 

 

Wij geloven er namelijk in om iemand gezond te laten eten, bewegen en leven op de manier waarop de mens bedoeld is om te eten, bewegen en te leven. Wij denken óók dat een verandering alleen lukt in kleine stapjes. Pas dan zal een gezonde leefstijl blijvend en passend zijn in iemands leven.

 

Om dit te bereiken geven wij voedings- en beweegadviezen.

 

Elke dag een nieuwe haalbare uitdaging op het gebied van voeding, beweging of ontspanning. Elke opdracht is thuis en zonder (sport)attributen uit te voeren. Ook wordt uitleg gegeven waarom bepaalde voeding geadviseerd wordt of een bepaalde beweegvorm. Zo raak je thuis geïnspireerd voor een nóg gezondere leefstijl.

Lees meer... 

Op weg naar een stapelgezonde manier van eten. Onder begeleiding, met uitleg en voorafgaand een analyse van je huidige eetpatroon en lichaamsbouw. Zo komen we tot een gepersonaliseerde aanpak die voor jóu werkt!

Lees meer...

Personal training met leuke beweegvormen, afgestemd op jouw lichaamsbouw en wensen én met uitleg waarom we hiervoor kiezen. Dit met als doel dat je uiteindelijk in staat bent een eigen schema te maken.

Lees meer...