Personal trainer Apeldoorn

Update 14-01-2022:

 

Gelukkig! De sportscholen mogen weer open!! En ook het 's avonds en in groepen sporten is weer toegestaan. Sporten en bewegen betekent namelijk fit blijven, juist nu is dat zó ontzettend belangrijk! Het loslaten van de lockdown betekent dat mijn eerdere aanbod van personal training, iets wordt aangepast. Personal training of in duo trainen, kan  nog steeds maar dan tegen een ander tarief. 

 

De huidige clienten die vanaf 18 december 2021 (start lockdown) 1 op 1 training afnamen, of samen als duo, zullen worden samengevoegd tot small group.

 

Wil je nog steeds met persoonlijke aandacht, leuke korte workouts doen? Dat kan uiteraard! Vorm een groep (in je wijk) en ik kom graag naar je toe! Of informeer naar de mogelijkheden van 1 op 1. 

 

30 minuten workouts: 

Het is niet persé nodig om een uur, of langer, achter elkaar een routine in de sportschool af te werken. Een half uur matig tot intensief bewegen per dag is al voldoende om een fijn gevoel te krijgen en vitaal te blijven.

 

Wat bied ik:

Een half uur  personal training in Apeldoorn, 1 op 1 , of met jouzelf en een maatje of in een klein groepje. Hierbij werken we een lekker circuit af, met behulp van fitness attributen zoals bijv. kettle bells, maar ook gebruik makend van het eigen lichaamsgewicht. We gaan het lichaam gebruiken waarvoor die bedoeld is, dus een allround sport blok met van alles wat. Even lekker knallen en het hoofd leegmaken! Een half uur is daarvoor prima!

 

Wat bied ik nog meer:

Dit halve uur is echt voldoende om fit te blijven. Degenen met extra tijd omhanden kunnen zelf uiteraard een uitgebreide warming up doen (kan ik vooraf delen via de app) of naderhand nog even lekker afsluiten met een wandeling of hardloopronde. 

 

Waar exact?
Waar je maar wil in Apeldoorn en directe omgeving.  Voor je huis op straat, op een nabijgelegen veldje in de buurt of een plek elders in Apeldoorn.  In elk geval altijd buiten. Waar exact, stemmen we samen af!


Hoe laat?
Ik kan elke avond tussen 17u en 21u! En er zijn ook mogelijkheden overdag.

Wat gaan we doen?
Ik maak gebruik van diverse leuke fitness attributen die ik meeneem: kettle bells, battle ropes, slam ball, wall ball etc. Verder maak ik vooral gebruik van de omgeving en het eigen lichaam. Geen saaie trainingsrondjes hardlopen, maar lekkere circuitjes waarbij je je lichaam gebruikt zoals die bedoeld is. En... lekker in de buitenlucht!

 

RIVM richtlijnen:

Ik houd mij uiteraard aan de richtlijnen, en en kan prima alternatieven bedenken dat wij niet in elkaars directe nabijheid hoeven staan en tóch een goede workout kunnen doen. Daarnaast werk ik uitsluitend buiten (ook met slecht weer).


Prijzen:
Personal training Apeldoorn voor of bij huis tijdens lockdown:  

 

1 op 1  voor 30 min € 20,00 p.p.

1 op 1 voor 45 min € 30,00 p.p

1 op 1 voor 60 min € 37,50 p.p.   

10 strippenkaart bestaande uit 10 strippen van 30 minuten, vrij in te zetten voor 1 op 1 training: 

€ 195,00per kaart.

 

2 op 1 voor 30 min € 12,50p.p.

2 op 1  voor 45 min € 18,50p.p.

2 op 1 voor 60 min € 23,50p.p.

10 strippenkaart bestaande uit 10 strippen van 30 minuten, vrij in te zetten voor 2 op 1 training: 

€ 120,00per kaart.

 

Vorm een groepje van 4, 5 of 6 personen en huur mij in!

v.a. 4 pers voor 30 min € 5,50 p.p.

v.a. 4 pers voor 45 min € 7,50 p.p.

v.a. 4 pers voor 60 min € 10,00 p.p.

 

Maak nu een afspraak op een tijd die je uitkomt! Mail, bel of whatsapp me en we plannen wat!