Opstartpakket 

Welk moment in het jaar het ook is: vandaag begint JOUW jaar!

 

Wil je dit jaar ook gezond beginnen?
....maar geen geld of geen zin om groots te beginnen met én een dieet én een personal trainer, om er vervolgens na 2 maanden achter te komen dat dit niet werkt in het dagelijks leven?

Ik begrijp maar al te goed hoe moeilijk het is om gedrag te veranderen, en hoe onmogelijk het dus is om op alle fronten een grote aanpak en verandering van jezelf te willen. Daarnaast is een dieet starten best te doen, maar komt er hoe dan ook de klad in en val je in oude gewoontes. Een personal trainer in de arm nemen? Hartstikke gaaf als dat voor jou weggelegd is, maar eigenlijk is het nóg leuker als je een gezonde leefstijl gewoon zélf kunt integreren in je leven.

Om die reden bied ik nu een het opstartpakket aan waarmee je zélf aan het roer komt te staan. Met 4 trainingen op het gebied van bewegen, én 4 coachings sessies op het gebied van voeding & gedragsverandering, heb je hiermee zélf het stuur in handen om vervolgens zelf aan de slag te gaan. 

Hoe werkt dit?
De sport-training bestaat uit 4 sessies van 45minuten sporten, en 15minuten uitleg over welke manieren van sporten er zijn. Want vraag je jezelf ook weleens af wat voor jouw doel het meest effectief zou zijn? Is dat bijv. een uur hardlopen, of kun je beter 20 minuten een high intensity training doen? Hoe en waarom kweek je spieren? De 1 wil er graag gespierd uitzien, de ander juist niet. Maar welke manieren heb je voor beide doelen? Dit en meer leg ik uit in de mondelinge sessies!

De voedingscoachings sessies bestaan uit 4 bijeenkomsten van 60 minuten. In die sessies doen we een intake en stellen we vast welk body type jij hebt. En dáárop volgt een voor jou specifiek advies, geschikt voor wat jouw lichaam nodig heeft en geschikt voor jouw doel. Zo wil de 1 afvallen, de ander juist beter presteren op sportgebied, en de ander gewoon een fitter gevoel krijgen. Daarover en meer vertel ik je alles in de sessies!

Waar?
Ik zit in Apeldoorn en ik kom graag bij je thuis voor de afspraken. Woon je verder weg? Dan stemmen we even af of we sessies kunnen combineren en wat de reiskosten zullen worden. Ook online coaching behoort tot de mogelijkheden.

Verder?
Wil je meedoen maar liever samen met je partner/buurvrouw/vriendin? Ik coach ook in kleine groepen, vaak is dat des te leerzamer/leuker én soms ook beter volt te houden omdat je het samen doet.

Prijs?
Voor 8 sessies van 60 minuten 1 op 1 reken ik voor dit all in pakket 275 euro.  
Heb je een maatje waar je dit mee wil doen? Neem dan contact op en hebben we het over de mogelijkheden!
En... mocht je het te spannend vinden om in 1x zoveel geld uit te geven, dan mag je gerust per sessie betalen (dan wordt het 34 euro per keer).