Werkwijze

Stapelgezond richt zich op een gezonde leefstijl waardoor je je gezond en vitaal voelt. 

 

Wij focussen ons liever op een gezonde leefstijl en het veranderen er naar toe, dan dat bijvoorbeeld gewichtsverlies zelf het doel is. Dat dit een gevolg is van een gezonde leefstijl is dan logisch. 

 

Wij geloven er namelijk in om iemand gezond te laten eten, bewegen en leven op de manier waarop de mens bedoeld is om te eten, bewegen en te leven. Wij denken óók dat een verandering alleen lukt in kleine stapjes. Pas dan zal een gezonde leefstijl blijvend en passend zijn in iemands leven.

 

Om dit te bereiken geven wij voedings- en beweegadviezen.

 

 

Op weg naar een stapelgezonde manier van eten. Onder begeleiding, met uitleg en voorafgaand een analyse van je huidige eetpatroon en lichaamsbouw. Zo komen we tot een gepersonaliseerde aanpak die voor jóu werkt!

Lees meer...

Sporten voor je huis, alleen of met je buren? Sporten op een veldje in je wijk of liever lekker even helemaal ergens anders in het bos? Alles kan!

Lees meer...

Je kunt bij ons terecht voor: afvallen Apeldoorn, afvallen Beekbergen, afvallen Hoenderloo, afvallen Loenen, personal training Beekbergen, personal training Hoenderloo, personal training Loenen.