Werkwijze

Medewerkers zijn het grootste kapitaal van het bedrijf. Als zij gezond zijn en lekker in hun vel zitten dan heeft dit een positieve weerslag op het bedrijf.

 

Men is dan dan loyaal, positief over het bedrijf, en beter bestand tegen tegenslag. Hierdoor is er minder verloop, blijft kennis en verbinding behouden. Ook het ziekteverzuim neemt af, omdat de werkvreugde en sfeer heel belangrijk zijn voor het welzijn van de medewerker. Daarnaast is een balans tussen werk en privé ook heel belangrijk.

 

Maar hoe zorg je nu dat je medewerkers lekker in hun vel zitten, zeker in tijden van extra stress en drukte? Hoe help je medewerkers om zich gezond en vitaal te voelen?

 

Daar kan Stapelgezond bij helpen!

Samen of samen alleen. Elke dag een challenge op het gebied van gezond leven, om in een vorm van gezamenlijkheid, ook in tijden van thuis werken, de dag te beginnen.

Lees meer...

Geen medewerker is hetzelfde en dus ook de behoefte of hulpvraag niet.

Bij 1 op 1 coaching is echt aandacht voor de vraag en de behoefte van de individuele medewerker. Zo kan er maatwerk worden geleverd. Coaching kan ook online!

Lees meer...

De workshops (ook online mogelijk) zoomen in op één of meerdere pijlers van Stapelgezond, zoals voeding, beweging en ontspanning. Deze kunnen apart of verweven met elkaar overgebracht worden, al naar gelang de vraag. 

Lees meer...

In tijden van stress en onzekerheid, bijvoorbeeld nu met de Corona-crisis, komen er onder de medewerkers misschien wel vragen op die normaal gesproken niet leven. De Vitaliteitsvraagbaak kan helpen deze te beantwoorden!

Lees meer...